Έρωτες και συνωμοσίες στο Game of Thrones: Τι είδαμε στο 6ο επεισόδιο «The Climb» - iefimerida.gr

Έρωτες και συνωμοσίες στο Game of Thrones: Τι είδαμε στο 6ο επεισόδιο «The Climb»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τίτλο «The Climb» (= το σκαρφάλωμα), το καινούριο επεισόδιο Game of Thrones είχε αρκετά εμπόδια και δυσκολίες για όλους σχεδόν τους ήρωες.

Μετά την ερωτική σκηνή της Ίγκριντ με τον Τζον Σνόου που περιμέναμε από την προηγούμενη σεζόν, η σχέση τους ανέβηκε στο επόμενο στάδιο μεταφορικά και κυριολεκτικά, αφού το ζευγάρι ήρθε αντιμέτωπο με το θάνατο στην προσπάθεια του να σκαρφαλώσει το παγωμένο Βόρειο Τείχος των Γουέστερος.

Στην άλλη πλευρά του τείχους, ωστόσο υπήρξε πολλή δράση αυτή την εβδομάδα, αφού ένα νέο πρόσωπο εμφανίζεται στη ζωή της ατίθασης Άρια και της διακόπτει τα μαθήματα τοξοβολίας.

Παράλληλα η Μελισάντρε έρχεται αντιμέτωπη με την αδελφότητα χωρίς λάβαρα σε μία προσπάθεια να πιάσει τον Τζέντρι γιατί χρειάζεται μία θυσία με το αίμα του Στάνις Μπαράθεον.

Πριν φύγει ωστόσο, ρίχνει μία ματιά στο μέλλον της Άρια και λέει έναν διθυραμβικό χρησμό ότι η μικρή θα εκδικηθεί πολλούς ανθρώπους στο μέλλον, ενώ φεύγοντας της πετάει ένα «θα ξανασυναντηθούμε» που μας πάγωσε το αίμα.

Στο Κινγκς Λάντινγκ, η Σάνσα προσπαθεί επι ματαίω να βρει μία ρανίδα ετεροφυλοφιλίας στον όμορφο και ευγενικό Λόρας Ταιρέλ μέχρι που τελικά μαθαίνει ότι την αρραβωνιάζουν με τον Τύριον Λάνιστερ.

Όσο για τον Τζόφρι, στο επεισόδιο αυτό έρχεται σε επαφή με την σκοτεινή του πλευρά και αποκαλύπτεται ότι είναι αυτός που διέταξε να σκοτώσουν τον Τύριον Λάνιστερ στη μάχη του Μπλακγουότερ.

Σε κάποια άλλη περιοχή των Γουέστερος, τα βασανιστήρια του Θίον Γκρειτζόι συνεχίζονται και ο απαγωγέας του του κόβει το μικρό δάχτυλο ενώ του αραδιάζει καινούρια ψέματα.

Η έκπληξη της εβδομάδας ήταν η Μπριέν, η οποία όχι μόνο φόρεσε ροζ φουστάνι αλλά βοήθησε τον Τζέιμι Λάνιστερ να κόψει το φαγητό του και να φάει.

Το μόνο κακό σε αυτό το επεισόδιο είναι ότι μας έλειψε η Ντανέιρις Ταργκάριεν, η οποία βρίσκεται καθ' οδόν με τους δράκους της για το Κινγκς Λάντινγκ, με σκοπό να πάρει τον Σιδερένιο Θρόνο καίγοντας τα πάντα στο διάβα της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ