Γενέθλια χωρίς τη Ριάνα έκανε ο Κρις Μπράουν - Ξεσάλωσε με την πρώην του Καρούς Τραν - iefimerida.gr

Γενέθλια χωρίς τη Ριάνα έκανε ο Κρις Μπράουν - Ξεσάλωσε με την πρώην του Καρούς Τραν

Γενέθλια χωρίς τη Ριάνα έκανε ο Κρις Μπράουν - Ξεσάλωσε μαζί με την πρώην του Κα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν τρελάνει τα παγκόσμια μέσα με τα σκαμπανεβάσματα της σχέσης τους ο Κρις Μπράουν και η Ριάνα, με αποκορύφωμα το πάρτι για τα 24α γενέθλια του τραγουδιστή, στο οποίο η Ρίρι δεν παρευρέθηκε, ωστόσο η πρώην του Καρους Τραν ήταν εκεί.

Ο τραγουδιστής έγινε 24 την περασμένη Κυριακή και την Παρασκευή το βράδυ ξεσάλωσε όλη νύχτα στο Emerson Theater στο Χόλιγουντ. Ωστόσο στο πάρτι έλαμψε δια της απουσίας της η αγαπημένη του Ριάνα που βρίσκεται σε περιοδεία για το Diamond Tour, ενώ εντύπωση προκάλεσε η παρουσία της πρώην του Κρις Μπράουν Καρους Τραν.

«LA, VEGAS, NEW YORK! Γιορτάζοντας αυτή την εβδομάδα μέχρι την επόμενη! ‪# birthdayturnup,» τουίταρε ο Κρις Μπράουν έγραψε την Τρίτη.

Ο Μπράουν συνέχισε το πάρτι του το Σαββατοκύριακο στο Mirage στο Λας Βέγκας ωστόσο ούτε εκεί ήταν παρούσα η Ριάνα, ενώ έγιναν τα πρώτα σχόλια για πιθανό χωρισμό τους.

Την αλήθεια ωστόσο αποκάλυψε ο ίδιος ο Μπράουν, ο οποίος με μία διπλωματική απάντηση του στους δημοσιογράφους ξεκαθάρισε ότι αγαπάει πολύ τη Ριάνα, αλλά τα πιεσμένα προγράμματα και των δύο δε τους επιτρέπουν να είναι μαζί αυτή τη στιγμή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ