Ποιός είναι και πού δουλεύει ο κρεοπώλης που παίζει στη διαφήμιση με την εθνική νονά Κατερίνα Στανίση [εικόνες]

Το πρόσωπο και η φωνή του είναι πλέον αναγνωρίσιμα λόγω του γνωστού διαφημιστικού με πρωταγωνίστρια τη «νονά» Κατερίνα Στανίση. Ο Γιάννης Μαρόλης είναι κρεοπώλης στην Καλλιδρομίου, στα Εξάρχεια όπου εδώ και 25 χρόνια δίνει στους πελάτες του τα καλύτερα μυστικά για το μοσχαράκι, το αρνάκι και το κοκορέτσι.

Ο Γιάννης Μαρόλης έχει φανατικούς πελάτες στο κρεοπωλείο της Καλλιδρομίου 51και είναι φανατικός λάτρης της ροκ. Οχι γιατί σχολιάζει με τους ροκάδες την τελευταία συναυλία στο «Κύτταρο», ούτε επειδή μαθαίνει στους χίπστερ πώς να μαγειρεύουν το κρέας, αλλά γιατί έκανε τον guest star -ως ο εαυτός του- στο διαφημιστικό σποτ των Jumbo λέγοντας την ατάκα-σλόγκαν: «Στα μπούτια, στα μπούτια».

Ο Γιάννης Μαρόλης ήρθε από τη Σκύρο στην Αθήνα μαζί με τη μητέρα του. Στα 26 βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και εδώ και 25 χρόνια είναι ο κρεοπώλης των Εξαρχείων, μαζί με τα τρία του παιδιά που εργάζονται στην επιχείρηση. «Ημασταν δεκαπέντε χρόνια στην πλατεία και στην Καλλιδρομίου εδώ και δέκα χρόνια. Ναι, τους περισσότερους πελάτες τους ξέρω με το μικρό τους όνομα», λέει στο The Best news.

Πώς έφτασε λοιπόν στις τηλεοπτικές οθόνες ένας από τους πιο συμπαθείς γείτονές μου; «Ο Τάσος Κυριακαντωνάκης, που δουλεύει στη Ribeye, εταιρεία παραγωγής του διαφημιστικού, τυγχάνει να είναι και πελάτης του μαγαζιού και μου ζήτησε να ετοιμάσω το αρνί και το κοκορέτσι που χρησιμοποίησαν στο διαφημιστικό που γυρίστηκε στη Λούτσα. Ε, κουβέντα στην κουβέντα, με έπεισε να περάσω από casting και μετά κάναμε στη Λούτσα μια ολόκληρη ημέρα το γύρισμα» απαντά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ