Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς μέχρι την Τρίτη του Πάσχα - iefimerida.gr

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς μέχρι την Τρίτη του Πάσχα

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι την Τρίτη του Πάσχα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περιορισμένα τα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς τις ημέρες του Πάσχα, ενώ το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα θα τηρηθεί έως και την Τρίτη του Πάσχα.

Σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ διαμορφώνονται όπως και την Κυριακή, ενώ αύριο Τρίτη 7 Μαΐου τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα του Μεγάλου Σαββάτου.

Όσο για το μετρό, τη Δευτέρα του Πάσχα στη γραμμή 1 (ΗΣΑΠ) και στη γραμμή 2 του μετρό θα πραγματοποιούνται δρομολόγια ανά 12 λεπτά, στη γραμμή 3 κάθε 10 λεπτα, ενώ το τραμ κάθε μισή ώρα ανά γραμμή.

Επίσης, την Τρίτη του Πάσχα οι γραμμές 2 & 3 του μετρό θα πραγματοποιούν δρομολόγια κάθε 7 με 10 λεπτά, ενώ στη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ θα πραγματοποιούνται δρομολόγια κάθε 10 λεπτά και στις γραμμές του τραμ κάθε 20 με 25 λεπτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ