«Εγώ είμαι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον – Θα το αποδείξω με τεστ DNA»

Ο Βρετανός πρώην ηθοποιός Μάρκ Λέστερ ισχυρίζεται πως ο Μάικλ Τζάκσον τού είχε ζητήσει να του δωρίζει το σπέρμα του, προκειμένου ο διάσημος τραγουδιστής να γίνει πατέρας.

«Είμαι ο πατέρας των παιδιών τού Μάικλ. Θα κάνω τεστ DNA για να το αποδείξω», δηλώνει ο Λέστερ και υποστηρίζει πως είναι ο βιολογικός πατέρας του 16χρονου Μάικλ, της 15χρονης Παρίς και της 11χρονης Μπλάνκετ. Οπως ισχυρίζεται ο Λέστερ, ο πρίγκιπας της ποπ, του ζήτησε να δωρίσει το σπέρμα ένα έτος πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού.

Η Daily Mirror πως ο 54χρονος Λέστερ, στο παρελθόν, είχε στείλει το εξής μήνυμα στα τρία παιδιά: «Είμαι εδώ, ελάτε στην Αγγλία, θα σας φροντίσουμε».

Σύμφωνα με τον Λέστερ, η πρώτη νύξη του Μάικλ Τζάκσον έγινε στην αρχή της δεκαετίας του 1990, όταν του μίλησε για δωρητές σπέρματος. Στη συνέχεια, ο Μάικλ αστειεύτηκε, λέγοντας: «Δεν έχεις δυσκολίες γονιμότητας, σωστά;». Μετά από ένα χρόνο, οι δυο άνδρες ξαναμίλησαν και συμφώνησαν.

Το «ραντεβού» κλείστηκε για μία κλινική του Λονδίνου, με τον Λέστερ να νιώθει κάπως άβολα: «Ηταν παράξενο. Πήγα μια-δυο φορές για να δωρίσω το σπέρμα, αλλά ποτέ δε μιλήσαμε γι 'αυτό το θέμα ξανά. Ηταν ένα πολύ περίεργο αίτημα του Μάικλ, αλλά όσο ζούσε, δεν έκανα άλλες σκέψεις: δεν έγινα δωρητής για να κερδίσω κάτι από αυτό...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ