«Εγώ είμαι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον – Θα το αποδείξω με τεστ DNA» - iefimerida.gr

«Εγώ είμαι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον – Θα το αποδείξω με τεστ DNA»

«Εγώ είμαι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον – Θα το αποδείξω μ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βρετανός πρώην ηθοποιός Μάρκ Λέστερ ισχυρίζεται πως ο Μάικλ Τζάκσον τού είχε ζητήσει να του δωρίζει το σπέρμα του, προκειμένου ο διάσημος τραγουδιστής να γίνει πατέρας.

«Είμαι ο πατέρας των παιδιών τού Μάικλ. Θα κάνω τεστ DNA για να το αποδείξω», δηλώνει ο Λέστερ και υποστηρίζει πως είναι ο βιολογικός πατέρας του 16χρονου Μάικλ, της 15χρονης Παρίς και της 11χρονης Μπλάνκετ. Οπως ισχυρίζεται ο Λέστερ, ο πρίγκιπας της ποπ, του ζήτησε να δωρίσει το σπέρμα ένα έτος πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού.

Η Daily Mirror πως ο 54χρονος Λέστερ, στο παρελθόν, είχε στείλει το εξής μήνυμα στα τρία παιδιά: «Είμαι εδώ, ελάτε στην Αγγλία, θα σας φροντίσουμε».

Σύμφωνα με τον Λέστερ, η πρώτη νύξη του Μάικλ Τζάκσον έγινε στην αρχή της δεκαετίας του 1990, όταν του μίλησε για δωρητές σπέρματος. Στη συνέχεια, ο Μάικλ αστειεύτηκε, λέγοντας: «Δεν έχεις δυσκολίες γονιμότητας, σωστά;». Μετά από ένα χρόνο, οι δυο άνδρες ξαναμίλησαν και συμφώνησαν.

Το «ραντεβού» κλείστηκε για μία κλινική του Λονδίνου, με τον Λέστερ να νιώθει κάπως άβολα: «Ηταν παράξενο. Πήγα μια-δυο φορές για να δωρίσω το σπέρμα, αλλά ποτέ δε μιλήσαμε γι 'αυτό το θέμα ξανά. Ηταν ένα πολύ περίεργο αίτημα του Μάικλ, αλλά όσο ζούσε, δεν έκανα άλλες σκέψεις: δεν έγινα δωρητής για να κερδίσω κάτι από αυτό...».

«Εγώ είμαι ο βιολογικός πατέρας των παιδιών του Μάικλ Τζάκσον – Θα το αποδείξω με τεστ DNA» | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ