Παπούλιας: «Αλλη Ελλάδα, η ακριτική – Δεν έχουμε δικαίωμα να τη διαψεύσουμε» - iefimerida.gr

Παπούλιας: «Αλλη Ελλάδα, η ακριτική – Δεν έχουμε δικαίωμα να τη διαψεύσουμε»

Παπούλιας: «Αλλη Ελλάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο των Δρυμάδων Πωγωνίου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος αποχώρησε από εκεί εμφανώς συγκινημένος.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στο χωριό Δρυμάδες, στις 12 και μισή μετά το μεσημέρι, όπου τον υποδέχθηκαν αξιωματικοί, στρατιώτες και οι λιγοστοί κάτοικοι της ακριτικής περιοχής. Αφού αντάλλαξε με όλους ευχές, συνέφαγε με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες της μονάδας και μοίρασε δώρα στους οκτώ στρατεύσιμους του Φυλακίου των συνόρων.

Δεν έχουμε δικαίωμα...

Κατά την αναχώρησή του, δήλωσε προς τους δημοσιόγράφους: «Ζήσατε και ζήσαμε ωραίες στιγμές εδώ, στην ακριτική Ελλάδα, σε μια άλλη Ελλάδα, σε μια Ελλάδα που πάσχει, που μοχθεί, που ελπίζει. Αυτήν την Ελλάδα δεν έχουμε δικαίωμα να τη διαψεύσουμε. Πρέπει να κερδίσουμε αυτή τη σκληρή μάχη. Ηταν σήμερα στιγμές ανεπανάληπτες, τις ζήσατε και εσείς πιστεύω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ