H σταρ του Mad Men σε φωτογράφηση που τσουρουφλίζει [εικόνες] - iefimerida.gr

H σταρ του Mad Men σε φωτογράφηση που τσουρουφλίζει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την θέση της Τζάνουαρι Τζόουνς (που τον τελευταίο χρόνο ασχολείται με το παιδί της) στην κορυφή των προτιμήσεων του αντρικού κοινού φιλοδοξεί να πάρει η Άλισον Μπρι. Ειδικά μετά την συγκεκριμένη φωτογράφηση της στο Esquire.Το τελευταίο πράγμα που μπορεί να αποκαλέσει κάποιος την πρωταγωνίστρια των Mad Men και Community (σ.σ. έχει βασικό ρόλο και στις δυο φορές) είναι σεμνότυφη.

H σταρ του Mad Men σε φωτογράφηση που τσουρουφλίζει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ειδικότερα από την στιγμή που έχει μιλήσει παλιότερα αναλυτικά για τις σεξουαλικές της εμπειρίες με συμφοιτήτριες της την περίοδο που σπούδαζε σε ένα ιδιαίτερα φιλελεύθερο κολέγιο.

Ακόμη όμως και για τα δικά της δεδομένα, η συγκεκριμένη φωτογράφηση της για το τελευταίο τεύχος του Esquire είναι ιδιαιτέρως καυτή και προκλητική.

H σταρ του Mad Men σε φωτογράφηση που τσουρουφλίζει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στα πλαίσια της συνέντευξης που την συνοδεύει η ταλαντούχα κωμικός δηλώνει πως «Λατρεύω το σεξ. Γιατί ορισμένα από τα πιο αστεία πράγματα συμβαίνουν όταν μένεις γυμνός μαζί με κάποιον άλλο».

H σταρ του Mad Men σε φωτογράφηση που τσουρουφλίζει [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Κατά τα άλλα δηλώνει πως αγαπά «Το γεγονός ότι πλέον, που έχω κλείσει τα 30, έχω μάθει να λέω όχι στον κόσμο», πως διατηρεί το σώμα της κάνοντας ευλαβικά γιόγκα («είναι η δική μου εκκλησία») και το μόνο που έχει αλλάξει στην ζωή της από την στιγμή που έγινε γνωστή είναι «Το να έχεις λεφτά για μένα σημαίνει απλά ότι μπορώ να τρώω καλύτερα γεύματα, σε καλύτερα εστιατόρια και όσο συχνά θέλω».

H σταρ του Mad Men σε φωτογράφηση που τσουρουφλίζει [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Πάντως, παρόλο το ύφος της φωτογράφησης, η Άλισον παραμένει, όπως δηλώνει, βαθιά ρομαντική. Κάτι που επιβεβαιώνει η δήλωσή της περί λουλουδιών «Αν είσαι άντρας πρέπει πάντα να παίρνεις λουλούδια για το κορίτσι σου. Ποτέ δεν απογοητεύομαι όταν κάποιος μου φέρνει λουλούδια. Και πάντα θεωρούσα χαζούς τους άντρες που δεν το έκαναν. Γιατί το μόνο που χρειάζεται είναι ένα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mad Men esquire Community Άλισον Μπρι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ