Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Μπέκαμ δεν έχει καλό γούστο σε τίποτα – μέχρι... Μπίμπερ ακούει» - iefimerida.gr

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Μπέκαμ δεν έχει καλό γούστο σε τίποτα – μέχρι... Μπίμπερ ακούει»

Ιμπραΐμοβιτς: «Ο Μπέκαμ δεν έχει καλό γούστο σε τίποτα – μέχρι... Μπίμπερ ακούει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστεία κριτική έκανε ο Σουηδός επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στον συμπαίκτη του, Βρετανό Ντέιβιντ Μπέκαμ, με αφορμή τις μουσικές επιλογές τού τελευταίου.

στα αποδυτήρια το iPod του Αγγλου μέσουΟ Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρήκε , το... έψαξε και τι ανακάλυψε;

«Ψάξαμε στην play-list του και βρήκαμε πολλά τραγούδια του Τζάστιν Μπίμπερ, των Τζόνας Μπράδερς και της Σέλενα Γκόμεζ, ενώ εμείς περιμέναμε να ακούσουμε κάποια ωραία αγγλικά ροκ συγκροτήματα ή χιπ-χοπ», είπε ο Σουηδός γκολτζής της Παρί Σεν Ζερμέν, για να προσθέσει τη «θανατηφόρα» ατάτα: «Είναι καλό να ξέρει κάποιος ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν έχει καλό γούστο σε τίποτα!».

Από την πλευρά του, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας στους συμπαίκτες του ότι έχει αυτά τα τραγούδια στο iPod του, επειδή τα ακούνε τα παιδιά του – ωστόσο, δεν έγινε πιστευτός από κανέναν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ