Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της 4 Μαϊου με μια ματιά

Τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων είναι οι ελαφρύνσεις στα ακίνητα, και η πρώτη έκθεση του ΔΝΤ με θετικά σχόλια για την εφαρμογή δράσεων στον φορολογικό και εισπρακτικό μηχανισμό

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ : "Θεσσαλονίκη- Τα ανοιχτά μέτωπα του ΑΠΘ "

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Ελαφρύνσεις στα ακίνητα- στο μισό ο φόρος μεταβίβασης- καταργούνται τα έξοδα - μείωση ΦΠΑ έως 5 μονάδες για αγοραπωλησίες νεόδμητων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Γκόλντεν μπόι ζήσε το μύθο σου στον ... ΕΟΤ - Εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τα γραφεία του ΕΟΤ ανά τον κόσμο, με χρυσοφόρες αμοιβές".

Η ΑΥΓΗ : "Νέα τζάκια φτιάχνει η τρόικα- Ιδιωτικοποιήσεις για την εξυπηρέτηση πολιτικών φίλων του Σαμαρά- Νέες κινήσεις για την ανασυγκρότηση του μνημονιακού μπλοκ".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Οι ρυθμίσεις - κλειδιά για να βγείτε φέτος στη σύνταξη- αναλυτικός οδηγός για τους ασφαλισμένους στον ιδιωτικό τομέα".

Η ΕΠΟΧΗ : "Στους δρόμους της Ευρώπης κρίνεται η πολιτική Βερολίνου - Ευρωαντίδραση κατά της λιτότητας- για ΄΄άξονα΄΄κατηγορούνται Λέτα και Ολάντ".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ : "ΔΝΤ : Βήματα προόδου στην Ελλάδα - Πρώτη έκθεση με θετικά σχόλια για την εφαρμογή δράσεων στον φορολογικό και εισπρακτικό μηχανισμό".

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ : "Αυθαίρετα : 10 εντολές για οριστική τακτοποίηση - Τι αλλάζει μετά τις διευκρινίσεις του ΥΠΕΚΑ για την απόφαση του ΣτΕ".

ΚΕΡΔΟΣ : "Πρόβα εξόδου στις αγορές- Με ετήσιο έντοκο γραμμάτιο στο τέλος του χρόνου και εφόσον επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : "Η Μαργαρίτα στο απόσπασμα- Τα επίσημα πρακτικά-φωτιά (από την προανακριτική για τη λίστα Λαγκάρντ) για την εμπλοκή της στην υπόθεση των 550.000.000$"

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ : "Χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια- Τέσσερις κορυφαίες προσωπικότητες μιλούν στην ΄΄Κ.Ε.΄΄για τις επιπτώσεις της κρίσης στην Ευρώπη".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : "Πανστρατιά για οργάνωση αγώνα να αυξηθούν οι συντάξεις- Καμια άλλη περικοπή στην κοινωνική ασφάλιση".

Ο ΛΟΓΟΣ : "Ανατροπές στο δημόσιο- σημαντικές αλλαγές φέρνει το νομοσχέδιο".

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : "Τι δείχνουν οι έρευνες των ελεγκτικών εταιρειών- 2,2 εκατ. Ευρώ τρύπα για ΄΄ανάγκες γραφείου προέδρου΄΄- 4,6 εκατ. Ευρώ έσοδα από κουπόνια ΄΄αγνοούνται΄΄- και 160.000 ευρώ το κόστος για το γυμναστήριο στο γραφείο".

ΤΟ ΑΡΘΡΟ : "Με τον επερχόμενο ανασχηματισμό : ΄΄Μαυρογιαλούροι΄΄- υπουργοί τέλος - Πολύ κοντά ο Αντ. Σαμαράς στην τοποθέτηση ικανών τεχνοκρατών στα κρίσιμα υπουργεία, κατά το πρότυπο Στουρνάρα".

ΤΟ ΒΗΜΑ : "Σχέδιο εξόδου από το μνημόνιο- Ελπίδες Στουρνάρα για Ανάσταση της οικονομίας- Κινεζική απόβαση και επιστροφή στις αγορές του 2014".

ΤΟ ΠΑΡΟΝ : "Εξαφάνισαν τα ντοκουμέντα ! - Απίστευτο το πάρτι που γινόταν στο ΠΑΣΟΚ επί Γιωργάκη" .

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Οι νέοι μισθοί για 1 εκατ.εργαζομένους- Τι αλλάζει από τις 15 Μαϊου στον ιδιωτικό τομέα- Αναλυτικός οδηγός".

FREE SUNDAY : "Η άλλη διάσταση του Πάσχα - Επιστροφή στην παράδοση και στην οικογένεια λόγω μνημονίου- Ενθουσιασμένη η κυβέρνηση, μουδιασμένη η κοινωνία" .

REAL NEWS : "Φωτιά στα ακίνητα βάζει η τρόικα ! - Τελεσίγραφο για αυξήσεις - σοκ στις αντικειμενικές αξίες- Εντολή για αύξηση 20% στα εντός σχεδίου και 30% σε εκτός σχεδίου και αγροτεμάχια".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ