Σε Ισπανία, Κροατία, Ρωσία και Κίνα τα επόμενα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα - iefimerida.gr

Σε Ισπανία, Κροατία, Ρωσία και Κίνα τα επόμενα ταξίδια του Αλέξη Τσίπρα

Ισπανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τα ταξίδια εκτός συνόρων ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ μετά το πέρας των πασχαλινών διακοπών, με πρώτο του προορισμό την Ισπανία.

Το συγκεκριμένο ταξίδι σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr αναμένεται να «κλείσει» επισήμως τις επόμενες ημέρες και συγκαταλέγεται στο πλαίσιο συγκρότησης μίας «συμμαχίας των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου».

Ακόμη, όπως είπε στο iefimerida.gr στέλεχος της Κουμουνδούρου, o κ. Τσίπρας θα βρεθεί στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας στις 15-16 Μαΐου, με αφορμή ένα συνέδριο στο οποίο θα συμμετάσχει και αιτία είναι η σχέση του με τον Σλοβένο διαννοούμενο Σλαβόι Ζίζεκ.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σαφές πως επιδιώκει να οικοδομήσει το διεθνές προφίλ του.

Γι' αυτό το λόγο, το αρμόδιο επιτελείο του με επικεφαλής τον Κώστα Ησυχο προετοιμάζει επισκέψεις σε Κίνα και Ρωσία εντός του καλοκαιριού, προκειμένου ο κ. Τσίπρας να έχει επαφές με τις κυβερνήσεις των δύο χωρών που εκ των πραγμάτων διαδραματίζουν κομβικό ρόλο στις παγκόσμιες εξελίξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ