Προφυλακιστέος ο ο 43χρονος για τη δολοφονία της αστρολόγου Λιβάνη - iefimerida.gr

Προφυλακιστέος ο ο 43χρονος για τη δολοφονία της αστρολόγου Λιβάνη

Προφυλακιστέος ο ο 43χρονος για τη δολοφονία της αστρολόγου Λιβάνη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προφυλακιστέος κρίθηκε τελικά ο 43χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του 43χρονου κάνει λόγο για ανατροπή των δεδομένων καθώς υποστηρίζει ότι δεν έχουν βρεθεί αποτυπώματα του πελάτη του στη θέση του οδηγού του αυτοκινήτου της 55χρονης, κάτι το οποίο κατά τον ισχυρισμό του αποδεικνύει ότι δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος.

Παράλληλα, ο 43χρονος εξακολουθεί να κατηγορεί το τρίτο πρόσωπο, λέγοντας ότι παρενοχλούσε τόσο την αστρολόγο, όσο και τον ίδιο, ενώ λέει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της 55χρονης. Συνεχίζει να ισχυρίζεται πως δεν θυμάται τίποτα, πως δεν είχα κανένα καβγά με την αστρολόγο και ότι έχει ένα κενό. Αναφέρει ότι είχε πιει και ότι θυμάται από όταν ξύπνησε στον Ερυθρό Σταυρό και έπειτα.

Οπως αναφέρει το Newsit, ωστόσο, τα στοιχεία σε βάρος του 43χρονου είναι επιβαρυντικά, καθώς πληροφορίες από την αστυνομία κάνουν λόγο για γενετικό υλικό του 43χρονου σε σημεία του σώματος της 55χρονης που δείχνουν πάλη. Επιβαρυντική είναι και η κατάθεση του 27χρονου γιου της αστρολόγου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ