Έρχεται καταιγίδα νέων συλλήψεων για τα στημένα ματς - iefimerida.gr

Έρχεται καταιγίδα νέων συλλήψεων για τα στημένα ματς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταιγισμός εξελίξεων σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων αναμένεται μετά τις 12 όταν η εισαγγελέας Πρωτοδικών κα Ράικου θα έχει άρει το απόρρητο προκειμένου να διερευνηθεί ο ρόλος στο σκάνδαλο ισχυρών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κα Ράικου αλλά και οι εισαγγελικές αρχές έχουν λάβει το πράσινο φως από την πολιτική ηγεσία της χώρας η οποία θέλει πλήρη διαλεύκανση του σκανδάλου όπου εμπλέκονται συμμορίες του υποκόσμου και των στοιχημάτων.

Ήδη οι αρχές έχουν συλλάβει δέκα πρόσωπα που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, καταζητούνται πέντε προκειμένου να συλληφθούν με τη διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ στη συνολική υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον 80 άτομα. Οι πληροφορίες μιλούν για ισχυρούς παράγοντες του ποδοσφαίρου, δικηγόρους με αναφορές σε πολιτικά κόμματα, διεθνείς ποδοσφαιριστές με καριέρα στο εξωτερικό και ανθρώπους του κοινού ποινικού δικαίου.

Η ΕΥΠ έχει καταγράψει συνομιλίες όλων αυτών των προσώπων όπου αποδεικνύεται η ενοχή τους σε στημένα ματς, σε εξαγορές διαιτητών και σε εκβιασμούς. Εικάζεται ότι θα ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τουλάχιστον δεκαπέντε εκ των υπόπτων αυτών, ενώ είναι περίπου βέβαιο ότι θα προφυλακιστούν όλοι όσοι βρίσκονται ήδη στα χέρια της αστυνομίας. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει πολιτική θέληση να σπάσει το απόστημα του ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ