Φώτης Κουβέλης: «Τον Ιούλιο ο ανασχηματισμός» - iefimerida.gr

Φώτης Κουβέλης: «Τον Ιούλιο ο ανασχηματισμός»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντίθετος με την άμεση αλλαγή προσώπων στην κυβέρνηση είναι ο Φώτης Κουβέλης που με δηλώσεις του τοποθέτησε τον ανασχηματισμό στον προσεχή Ιούλιο.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ μιλώντας στην «εφημερίδα των Συντακτών» υπογράμμισε πως η διαρκής συζήτηση για τον ανασχηματισμό κάνει κακό στην κυβέρνηση και στο έργο που πρέπει να τελέσει και εξέφρασε την άποψη πως η πραγματοποίησή του θα γίνει τον Ιούλιο, όπως είχε γράψει το iefimerida.gr. Οσο για το αν οι Ρουπακιώτης, Μανιτάκης θα πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις τους, ο κ. Κουβέλης τόνισε πως και οι δύο υπουργοί έχουν ανταποκριθεί στα καθήκοντά τους με επιτυχία και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής τους.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επανέλαβε τις αντιρρήσεις του στο θέμα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, εμφανίστηκε διστακτικός στην προοπτική κυβέρνησης Αριστεράς, ενώ για τη συμμετοχή του κόμματός του σε νέα κυβέρνηση είπε: «Η θέση μας σχετικά με τη συμμετοχή πολιτικών στελεχών δεν έχει αλλάξει. Η συζήτηση στο κόμμα μας δεν έχει επιφέρει - μέχρι στιγμής τουλάχιστον - αλλαγή της θέσης μας».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ