Παπανδρεϊκοί-Βενιζελικοί «σφάζονται» στο διαδίκτυο- H Αφροδίτη Αλ Σάλεχ τα βάζει με νεολαίους - iefimerida.gr

Παπανδρεϊκοί-Βενιζελικοί «σφάζονται» στο διαδίκτυο- H Αφροδίτη Αλ Σάλεχ τα βάζει με νεολαίους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαίνεται η σύγκρουση παπανδρεϊκών-βενιζελικών στο ΠΑΣΟΚ με αφορμή την «μαύρη τρύπα» στα οικονομικά του κόμματος, με την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ στενή συνεργάτιδα του Ευάγγελου Βενιζέλου και τον «παπανδρεϊκό» Οδυσσέα Κορακίδη νεολαίο και προσκείμενο στην «Κίνηση των 75» να ανταλλάσσουν «πυρά» μέσω facebook.

Η διαφωνία τους ωστόσο, σύμφωνα με τον «Μικροπολιτικό» δεν ήταν για τα οικονομικά της Ιπποκράτους αλλά για την επίμαχη τροπολογία για την ανεργία που πέρασε το ΠΑΣΟΚ στο πολυνομοσχέδιο, γεγονός που αποδεικνύει το κλίμα πόλωσης που επικρατεί στα δύο στρατόπεδα.

Ο Οδυσσέας Κορακίδης, ανάρτησε στο facebook το ακόλουθο κείμενο: «Δεν είναι λίγο παράδοξο την ώρα που χτυπιέσαι για την διαφάνεια στα οικονομικά του κόμματος να καταθέτεις πρόταση για την πρόσληψη χιλιάδων πολιτών στην Αυτοδιοίκηση χωρίς ΑΣΕΠ;».

Η ανάρτηση του αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, η οποία του απάντησε: «Ντροπή Οδυσσέα. Εσύ μπορεί να έχεις την δουλειά σου αλλά υπάρχουν και άνθρωποι με ανάγκες».

O κ. Κορακίδης ο οποίος όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι άνεργος εδώ και έναν χρόνο, της απάντησε: «Ζω τον απόλυτο σοσιαλισμό με 360 ευρώ τον μήνα να πληρώνω ενοίκιο, ρεύμα, νερό τηλέφωνο, φαγητό και στο τέλος του μήνα να χρωστάω και κανένα 500αρι», με την κ. Αλ Σάλεχ να μην ανταπαντά.

Ποιος είναι ο Οδυσσέας Κορακίδης

Ο κ. Κορακίδης, ανήκει στη νέα γενιά στελεχών του ΠΑΣΟΚ και είναι δημοτικός σύμβουλος Αλίμου ενώ απέτυχε για μερικές ψήφους να εκλεγεί μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Ο Οδυσσέας Κορακίδης, σε ομιλία του στην εκδήλωση της «Κίνησης των 75», την Κυριακή 28 Απριλίου, είχε υπερασπιστεί την πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και είχε κερδίσει το χειροκρότημα των παρευρισκόμενων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ