NBA play offs: Ολα κρίνονται στο Μπρούκλιν - iefimerida.gr

NBA play offs: Ολα κρίνονται στο Μπρούκλιν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή τη φορά οι απουσίες στοίχισαν στους Μπουλς που δεν μπόρεσαν να τελειώσουν την υπόθεση πρόκριση μέσα στο Σικάγο και τώρα καλούνται να νικήσουν στο Μπρούκλιν στο έβδομο και τελευταίο ματς για να περάσουν στα ημιτελικά της Ανατολής.

Oι Νετς έστω και δύσκολα νίκησαν 95-92, ισοφάρισαν σε 3-3 και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας στο πλέον αμφίρροπο ζευγάρι των play offs. Οι φιλοξενούμενοι πήραν από την αρχή το προβάδισμα και οι Γουίλιαμς, Τζόνσον και Λόπεζ που σημείωσαν 17πόντους οδηγούσαν την ομάδα τους στη νίκη. Οι Μπουλς πάντως στο τελευταίο δωδεκάλεπτο πήγαν να γυρίσουν το ματς και έφτασαν στο πόντο (93-92) με το lay up του Μοχάμεντ 25'' από το τέλος.

Στη συνέχεια όμως ο Μπλατς έβαλε τις βολές, ο Μπελινέλι αστόχησε σε σουτ τριών πόντων 6΄΄ πριν τη λήξη και έτσι οι Νετς πέρασαν από το Σικάγο με το 95-92 και πάνε την σειρά στο Μπλούκιν για την πρόκριση στα ημιτελικά της περιφέρειας.

Μπουλς: Μπάτλερ 17 (6ασ.), Νόα 14 (15ρ., 5ασ.), Μπούζερ 14 (13ρ.), Ρόμπινσον 18, Μοχάμεντ 2, Γκίμπσον 3, Μπελινέλι 22 (5ρ., 7ασ., 2λ.)

Νετς: Γουίλιαμς 17 (11 ασ.), Τζόνσον 17, Λόπεζ 17 (15ρ.), Έβανς 2, Γουάλας 15, Γουάτσον 9, Μπλατς 10, Χάμφρις 6, Μπρουκς 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ