Τι αλλάζει με τις αντικειμενικές αξίες -Νέο ηλεκτροσόκ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων - iefimerida.gr

Τι αλλάζει με τις αντικειμενικές αξίες -Νέο ηλεκτροσόκ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων

Νέο ηλεκτροσόκ για τους ιδιοκτήτες ακινήτων -Τι αλλάζει με τις αντικειμενικές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν με τις αντικειμενικές αξίες, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν κατακόρυφη αύξηση των φόρων και χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων θα κληθούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Το νέο σύστημα υπολογισμού που που θα εναρμονίσει τις αντικειμενικές με τις εμπορικές αξίες αναμένεται να εφαρμοστεί για το 2014.

Οι τιμές αναμένεται να μειωθούν σε περιοχές όπως το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης όπυο η εμπορική αξία έχει πέσει κατακόρυφα τα τελευταία τρία χρόνια, όμως σε άλλες περιοχές αναμένεται να αυξηθούν συμπαρασύροντας μαζί τους και μερικές δεκάδες φόρους, ως και 50% ή και 60%. Τέτοιες περιοχές είναι σύμφωνα με την εφημερίδα των Συντακτών περιοχές της Κηφισιάς, της Γλυφάδας, της Βούλας, του Ελληνικού, της Νέας Σμύρνης, του Παλαιού Φαλήρου, της Πεντέλης, του Διονύσου κ.α.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ