Λύση για τους καθηγητές από... του χρόνου θέλει ο Αρβανιτόπουλος - iefimerida.gr

Λύση για τους καθηγητές από... του χρόνου θέλει ο Αρβανιτόπουλος

Λύση για τους καθηγητές από... του χρόνου θέλει ο Αρβανιτόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσπάθεια να ηρεμήσει το κλίμα στην Παιδεία και να πραγματοποιηθούν κανονικά οι πανελλαδικές εξετάσεις κάνει ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, που κάλεσε τους εκπροσώπους της ΟΛΜΕ να συζητήσουν το θέμα της αύξησης του ωραρίου τους από του... χρόνου.

Το θέμα της αύξησης του ωραρίου κατά δύο ώρες την εβδομάδα, που ψηφίστηκε στο πολυνομοσχέδιο, έχει πυροδοτήσει αντιδράσεις μέσα στην ΟΛΜΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο της οποίας θα συνεδριάσει την ερχόμενη Πέμπτη, προκειμένου να μορφοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο θα ληφθούν οι αποφάσεις των καθηγητών.

Ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αποφάσισε να καλέσει τους συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ στο γραφείο του το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα και να τους ενημερώσει για τις λεπτομέρειες της εφαρμογής του. Ο κ. Αρβανιτόπουλος δεν επιθυμεί οποιαδήποτε αναταραχή στον τομέα της Παιδείας, γι' αυτό επιδίωξε να συναντηθεί με την ηγεσία της ΟΛΜΕ, πριν τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ