Οι στυλιστικές επιλογές της Μισέλ Ομπάμα γίνονται εφαρμογή για κινητά

Η πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών ξέρει σίγουρα να κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι δημόσιες εμφανίσεις της γοητεύουν ακόμη και τους πιο δύσπιστους.

Αλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι η Sunday Times την έχει ανακηρύξει ως την «πιο καλοντυμένη γυναίκα στον κόσμο» και, πλέον, την παραδέχονται και οι ειδικοί της μόδας.

Πλέον για όσες ενδιαφέρονται να μάθουν από τις ενδυματολογικές επιλογές της Μισέλ Ομπάμα δημιουργείται ειδική εφαρμογή την οποία μπορούν να κατεβάσουν πληρώνοντας μόλις 99 λεπτά.

Η ιδέα για το application ανήκει στην Βρετανίδα Ελεν Μπάρκλεϊ που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις με μια αντίστοιχη λίστα που είχε φτιάξει για την κομψή Κέιτ Μίντλετον.

«Η Μισέλ Ομπάμα έχει φανατικούς θαυμαστές στις ΗΠΑ. Τα ρούχα της ξεπουλάνε την ίδια στιγμή που τα φοράει, όπως ακριβώς συμβαίνει με την Κέιτ Μίντλετον. Μπορεί το app να στοχεύει περισσότερο στο αμερικανικό αγοραστικό κοινό, όμως, εύχομαι να σημειώσει επιτυχία και στη Μεγάλη Βρετανία» τονίζει η δημιουργός της «Michelle's Style List».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ