Παίκτες της Παναχαϊκής καταγγέλλουν ότι οπαδοί του Παναιγιαλείου πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς - iefimerida.gr

Παίκτες της Παναχαϊκής καταγγέλλουν ότι οπαδοί του Παναιγιαλείου πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς

Παίκτες της Παναχαϊκής καταγγέλουν ότι πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς οπαδοί του
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη, σύμφωνα με καταγγελίες Πατρινών, κατά τη διάρκεια του τέταρτου προημιτελικού της Α1 ΕΣΚΑ-Η, στο Αίγιο, ανάμεσα σε Ηφαιστο/Αχιλλέα και Παναχαϊκή, όταν οι Αιγιώτες οπαδοί προσπάθησαν να βάλουν φωτιά μέσα στα αποδυτήρια, ενώ βρίσκονταν σε αυτά οι παίκτες της ομάδας τους.

Οπως αναφέρει το Onsports, επικαλούμενο τοπικά μέσα ενημέρωσης της Αχαΐας, λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού μέσα στο γήπεδο μπήκαν 50 περίπου οπαδοί του Παναιγιάλειου.

Λίγο αργότερα άρχισαν τα πρώτα συνθήματα και η εκτόξευση των πρώτων αντικειμένων προς τον πάγκο της Παναχαϊκής αλλά και τους παίκτες της. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλουν οι παίκτες της Παναχαϊκής κάποια στιγμή εκσφενδονίστηκε προς το μέρος τους ένα τασάκι. Ο αγώνας διεκόπη και στη συνέχεια οι Αιγιώτες εισέβαλαν στο παρκέ όπου και επιτέθηκαν στους παίκτες της Πατρινής ομάδας.

Το πανδαιμόνιο που επικράτησε είχε σαν αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι της πόρτας των αποδυτηρίων και να κόψει το χέρι του ο παίκτης της Παναχαϊκής, Γιώργος Καραγιάννης.

Τα αντικείμενα συνέχισαν να πέφτουν, ενώ όταν οι παίκτες των Πατρινών κατάφεραν να... κλειστούν στα αποδυτήρια, συνειδητοποίησαν πως οι οπαδοί είχαν πάει απ' έξω κι έριχναν μέσα ξερόχορτα αναμμένα με σκοπό να τους κάψουν. Ευτυχώς, το συνειδητοποίησαν έγκαιρα και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ