Τρομοκρατικό χτύπημα ετοίμαζαν οι συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας - iefimerida.gr

Τρομοκρατικό χτύπημα ετοίμαζαν οι συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρομοκρατικό χτύπημα φαίνεται ότι ετοίμαζαν οι πέντε συλληφθέντες της Νέας Φιλαδέλφειας οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τρομοκρατία, ενώ η ΕΛ.ΑΣ ψάχνει να βρει το κρησφύγετο τους, καθώς και την γυναίκα που ήταν μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι πέντε συλληφθέντες ετοίμαζαν τρομοκρατικό χτύπημα και όχι μια απλή επίθεση. Κύριος στόχος της ΕΛ.ΑΣ αυτή την στιγμή, είναι ο εντοπισμός του σπιτιού που χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο, το οποίο εικάζεται ότι το νοίκιασαν με πλαστά στοιχεία, καθώς στην κατοχή του Αργύρη Ντάλιου και του Φοίβου Χαρίση-Πούλου οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς», βρέθηκαν πλαστές ταυτότητες, ενώ πιθανολογείται η παρουσία τουλάχιστον ενός εκ των πέντε στη ληστεία της τράπεζας στην Πάρο.

Το προφίλ της γυναίκας που αναζητά η Αντιτρομοκρατικής

Η ΕΛ.ΑΣ παράλληλα, έχει επικεντρώσει τις έρευνες της και στον εντοπισμό της γυναίκας η οποία φέρεται να ήταν μαζί με τους συλληφθέντες στη Νέα Φιλαδέλφεια και να διέφυγε. Οπως αναφέρει το Mega, η γυναίκα είναι γύρω στα τριάντα και δεν προκύπτει να ήταν στη ληστεία στο Βελβεντό.

Σαμαράς: Θεμέλιο της Δημοκρατίας η ασφάλεια των πολιτών

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι θεμέλιο της δημοκρατίας και προϋπόθεση της ελευθερίας», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, όπου ενημερώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό για τρέχοντα θέματα.

«Μόλις βελτιωθούν τα πράγματα, υποχρέωση της πολιτείας είναι να αποκαταστήσει όλους εκείνους που έκαναν το καθήκον τους», ανέφερε ο Αντ. Σαμαράς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ