Καρέ καρέ η συμπλοκή των μελών της Χρυσής Αυγής με τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Καρέ καρέ η συμπλοκή των μελών της Χρυσής Αυγής με τα ΜΑΤ στο Σύνταγμα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενταση σημειώθηκε στο Σύνταγμα, όταν μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να διοργανώσουν «συσσίτια μόνο για Ελληνες». Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, είχε δηλώσει ότι δεν θα επιτρέψει τη διοργάνωση του συσσιτίου μίσους και στο σημείο έφθασαν τα ΜΑΤ όπου συνεπλάκησαν με τους οπαδούς του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Οπως φαίνεται από τα βίντεο, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών, ενώ οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με ρόπαλα τα οποία είχαν πάνω τους την ελληνική σημαία.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δέχτηκε επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργο Γερμενή εντός του Κοινωνικού Παντοπωλείου στο Σταθμό Λαρίσης. Μάλιστα, όπως μετέδωσε το ραδιόφωνο του Alpha, ο δήμαρχος μετακινήθηκε για να αποφύγει τη γροθιά του Χρυσαυγίτη και η γροθιά κατέληξε σε 12χρονο κορίτσι που κρατούσε τη λαμπάδα και τα δώρα που μόλις είχε παραλάβει, ενώ θα σχηματιστεί δικογραφία για την υπόθεση, ενώ μάρτυρας αναφέρει ότι επιχείρησε να βγάλει όπλο.

Η δικογραφία αφορά, σε προπηλακισμούς εξύβριση και άλλα αδικήματα, από πλευράς των μελών της Χρυσής Αυγής, όταν επενέβησαν οι αστυνομικές δυνάμεις λόγω το ότι δεν υπήρχε άδεια από τον δήμο Αθηναίων, για τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ