Η πείνα τους έκανε κανίβαλους - iefimerida.gr

Η πείνα τους έκανε κανίβαλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι φήμες που τα τελευταία χρόνια αναφέρουν πως στη Βόρεια Κορέα υπάρχουν πολλές περιπτώσεις κανιβαλισμού λόγω πείνας και φτώχιας φαίνεται να επιβεβειώνονται με τραγικό τρόπο σύμφωνα με ένα κρατικό έγγραφο που διέρρευσε πρόσφατα.

Η μυστική επίσημη έκθεση ρίχνει φως σε πολλές περιπτώσεις κανιβαλισμού και άλλα εγκλήματα. Σε μια περίπτωση μάλιστα ένας φύλακας, ο οποίος αναφέρεται πως δεν είχε να φάει, σκότωσε ένα συνάδελφό του, έφαγε, και πούλησε, σαν αρνίσιο κρέας, ότι απέμεινε στην αγορά.

Η εμπιστευτική αναφορά, αναφέρεται σε 721 περιπτώσεις εγκλημάτων που στην πλειοψηφία τους το κίνητρο έιναι η έλλειψη τροφής και πέντε απ’ αυτές έχουν να κάνουν με κανιβαλισμό. Παρόλα αυτά δεν δίνονται στοιχεία για την έκταση του φαινομένου.

Αν και υπάρχουν αμφιβολίες για την ακρίβεια κάποιων περιστατικών, το γεγονός ότι πρόκειται για επίσημο έγγραφο κάνει τους ειδικούς να παίρνουν πολύ σοβαρά τα περιστατικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Bόρεια Κορέα Κιμ Γιόνγκ Ιλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ