Υπέροχη φιλανθρωπική διαφήμιση βοηθάει άτομα με ειδικές ανάγκες να κάνουν σεξ [βίντεο] - iefimerida.gr

Υπέροχη φιλανθρωπική διαφήμιση βοηθάει άτομα με ειδικές ανάγκες να κάνουν σεξ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Come4.org είναι ένας μη κερδοσκοπικός ιστότοπος πορνογραφικού περιεχομένου, ο οποίος πουλάει ερασιτεχνικό πορνό με σκοπό τη χρηματοδότηση φιλανθρωπικών εγχειρημάτων.

Η νέα διαφήμιση του ιστότοπου, δημιούργημα του πρακτορείου Being Paris, στοχεύει στη χρηματική υποστήριξη του Ιδρύματος Asta Philpot, ενός οργανισμού που εργάζεται για την συλλογική αφύπνιση απέναντι σε ζητήματα που αφορούν τα σεξουαλικά δικαιώματα των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Στη διαφήμιση ακούγεται η φωνή του ίδιου του Asta Philpot, ο οποίος περιγράφει την αγάπη του για την πορνεία, υπό τη συνοδεία εικόνων από οίκους ανοχής.

Το σποτ κορυφώνεται με την εικόνα του Philpot σε αναπηρικό καροτσάκι, ο οποίος λέει: «Εάν δεν σου αρέσουν οι φαντασιώσεις μου ή πιστεύεις πως δεν έχω το δικαίωμα... τότε you can kiss my ass».

Δείτε τη διαφήμιση:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ