Καμίνης για Χρυσή Αυγή: Οσο είμαι δήμαρχος, δεν θα περνάει η λογική του τσαμπουκά στην Αθήνα - iefimerida.gr

Καμίνης για Χρυσή Αυγή: Οσο είμαι δήμαρχος, δεν θα περνάει η λογική του τσαμπουκά στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε δηλώσεις προχώρησε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από το Σύνταγμα, μετά την απομάκρυνση των μελών της Χρυσής Αυγής που ήθελαν να διοργανώσουν «συσσίτιο μόνο για Ελληνες» στην πλατεία, επισημαίνοντας πως όσο είναι δήμαρχος, «δεν θα περνάει η λογική του τσαμπουκά σε αυτή την πόλη».

Ο κ. Καμίνης στις δηλώσεις του οι οποίες αναρτήθηκαν στον λογαριασμό του στο twitter, αναφέρθηκε στα σημερινά έκτροπα με την παρουσία μελών του ακροδεξιού κόμματος και χαρακτήρισε την απομάκρυνση τους ως «μια νίκη της δημοκρατικά συντεταγμένης πολιτείας», ενώ τόνισε πως ο δήμος είχε ξεκαθαρίσει ότι «κανείς δεν θα μοίραζε ξανά τρόφιμα στο Σύνταγμα. Κανείς. Η ΧΑ μας αγνόησε» και έθεσε το ερώτημα του «ποιος κυβερνάει αυτή την πόλη; Η κάθε ομάδα ή η δημοκρατικά εκλεγμένη αρχή;».

Τέλος, ο δήμαρχος Αθηναίων είπε πως «αυτή τη στιγμή ο Δήμος παρασκευάζει και διανέμει σε απόρους πάνω από 9.000 γεύματα αλλά δεν βγαίνουμε να το διατυμπανίζουμε. Ασκούμε τεράστιο κοινωνικό έργο με διακριτικότητα. Να βγαίνω να το διαφημίζω θα ήταν προσβλητικό για τους πολίτες. Φαρισαϊσμός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ