Σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υποβλήθηκε στη Γερμανία ο Αντώνης Βαρδής - iefimerida.gr

Σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι υποβλήθηκε στη Γερμανία ο Αντώνης Βαρδής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η άγνωστη μάχη του Αντώνη Βαρδή για τη ζωή του έρχεται στην επιφάνεια μέσα από μια σειρά δημοσιευμάτων.

Πέντε εβδομάδες παραμονής κλείνει στη Γερμανία ο Αντώνης Βαρδής που ταξίδεψε ως εκεί προκειμένου να κάνει επέμβαση στο κεφάλι του. Αυτό ανέφερε η ιστοσελίδα must της Κύπρου που τόνισε ότι η εγχείρηση έγινε και ότι οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία του.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μάχη του αγαπημένου καλλιτέχνη με την κακή αρρώστια φαίνεται να έχει ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης που τονίζει ότι δίπλα στον Αντώνη Βαρδή ήταν η σύντροφός του, ο γιος του Γιάννης, μια φίλη της οικογένειας αρχιτέκτονας και η μητέρα της που τυχαίνει να είναι και γιατρός στην συγκεκριμένη κλινική.

Προσθέτοντας πως η συγκεκριμένη εγχείρηση κρίθηκε απαραίτητη, παρά την ειδική θεραπεία που ακολούθησε για μήνες. Και πως επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο όπου θα ξεκινήσει μια ειδική σειρά θεραπειών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γερμανία εγχείριση Αντώνης Βαρδής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ