Οι Γερμανοί ξανάρχονται – Οδοστρωτήρας η Μπάγερν και μέσα στο Καμπ Νου

Ακόμη μία επίδειξη δύναμης έκανε η εκπληκτική ομάδα του Γιουπ Χάινκες μέσα στην απόρθητη έδρα της παραπαίουσας Μπαρτσελόνα και απέδειξε ότι δικαίως πάει στον τελικό του Champions League του Λονδίνου.

Οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν το σοκ της τεσσάρας του Μονάχου, δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του παιχνιδιού, έστω για την ιστορία τους, και μοιραία οι Βαυαροί που δεν συγχωρούν πέτυχαν ακόμη μια εύκολη αλλά και εμφατική νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε μάλλον άνευρα με την Μπάγερν να ελέγχει το παιχνίδι και τους παίκτες του Τίτο Βιλανόβα να μην μπορούν να κάνουν το γνωστό τους παιχνίδι, ενώ ο Λιονέλ Μέσι ήταν στον πάγκο ανήμπορος να βοηθήσει.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Γιουπ Χάινκες μπήκαν πολύ δυνατά και προηγήθηκαν με τον κορυφαίο του αγώνα Αριεν Ρόμπεν, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με αυτογκόλ του Πικέ που ήταν ο καλύτερος παίκτης των πρωταθλητών Ισπανίας μέχρι τότε.

Το πάρτι ολοκλήρωσε ο εξαιρετικός για ακόμη ένα παιχνίδι Μίλερ με κεφαλιά έπειτα από ωραία σέντρα του Ριμπερί.

Πλέον, οι Βαυαροί θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο για να βρεθούν αντιμέτωποι με τη μισητή Μπορούσια Ντόρτμουντ σε έναν αμιγώς γερμανικό τελικό, τον πρώτο στην ιστορία, δείχνοντας πως είναι το απόλυτο φαβορί.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρα ευρωπαϊκή ήττα της Μπαρτσελόνα μετά από τέσσερα χρόνια, ενώ, όπως όλα δείχνουν κλείνει ένας εντυπωσιακός κύκλος για το καμάρι της Καταλονίας, καθώς φαίνεται ξεκάθαρα ότι η ομάδα χρειάζεται φρέσκα πόδια και ενίσχυση με ποδοσφαιριστές που μπορούν να πλαισιώσουν τον Λιονέλ Μέσι.

Από την άλλη πλευρά η Μπάγερν Μονάχου θα πάει στην Αγγλία να διεκδικήσει για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια το τρόπαιο που δικαιούται μάλλον περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ενώ όλοι αναρωτιούνται τι παραπάνω θα μπορέσει να προσθέσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα από τον απολύτως επιτυχημένο και δικαιωμένο Γιούπ Χάινκες.

Φωτογραφία Eurokinissi

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ