Μετά την περιοδεία στα μεγάλα ΜΜΕ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ημερίδα για τον Τύπο - iefimerida.gr

Μετά την περιοδεία στα μεγάλα ΜΜΕ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ημερίδα για τον Τύπο

Μετά την περιοδεία στα μεγάλα ΜΜΕ ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ημερίδα για τον Τύπο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημερίδα για το νέο τοπίο των ΜΜΕ, ετοιμάζεται να διοργανώνει η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία και αναμένεται να διεξαχθεί πιθανότατα στις 17 Μαΐου.

Η «διαπλοκή» βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας για τους επιτελείς της Κουμουνδούρου, όπως ανέφερε στο iefimerida στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, οι οποίοι μέσα απ' αυτή την πρωτοβουλία στέλνουν το μήνυμα πως στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι διατεθειμένοι να συμβιβαστούν με το καθεστώς των «νταβατζήδων» και της «διαπλοκής».

Ως εκ τούτου, μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ το προσεχές διάστημα- στα μιντιακά συγκροτήματα - και των στελεχών που τον συνοδεύουν (Νίκος Παππάς, Πάνος Σκουρλέτης και Βασίλης Μουλόπουλος) θα πραγματοποιηθεί η ειδική αυτή εκδήλωση στην οποία και θα τοποθετηθούν με παρεμβάσεις τους διευθυντές εφημερίδων, καθηγητές και συνδικάτα του χώρου, ενώ θα υπάρχει ένα πάνελ που θα απαρτίζεται από πολιτικά στελέχη.

Όπως πληροφορείται το iefimerida.gr μετά τις μέρες του Πάσχα, εκκρεμούν επισκέψεις στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ και τις «6 ΜΕΡΕΣ», και κλείνοντας αυτό τον κύκλο επαφών θα κάνουν focus στο ρόλο και τους κανόνες λειτουργίας των ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ