Σοκ στις ΗΠΑ – 5χρονος σκότωσε τη 2χρονη αδελφή του με όπλο που είχαν κάνει δώρο - iefimerida.gr

Σοκ στις ΗΠΑ – 5χρονος σκότωσε τη 2χρονη αδελφή του με όπλο που είχαν κάνει δώρο

Νέο σοκ στις ΗΠΑ – 5χρονος σκότωσε τη 2χρονη αδελφή του με όπλο που του είχαν κά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγική κατάληξη είχε ένα όχι και τόσο αθώο παιχνίδι μεταξύ δύο λιλιπούτειων αδελφών καθώς ένας 5χρονος πυροβόλησε άθελά του και σκότωσε την μόλις δύο χρονών αδελφή του μέσα στο σπίτι τους με ένα κυνηγετικό όπλο που του είχαν χαρίσει για δώρο το περασμένο έτος.

Η τραγωδία διαδραματίστηκε στην πολιτεία Κεντάκι του ΗΠΑ και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η μητέρα των παιδιών βρισκόταν στο σπίτι την ώρα που συνέβη το περιστατικό, ωστόσο, οι γονείς δεν είχαν αντιληφθεί ότι το όπλο είχε μέσα πυρομαχικά.

Το άτυχο κοριτσάκι διακομίστηκε άμεσε σε τοπικό νοσοκομείο, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα.

Ακόμη πιο τραγική πτυχή είναι το γεγονός ότι το όπλο ήταν ειδικά διαμορφωμένο για παιδιά και το αγοράκι είχε μάθει να το χρησιμοποιεί, καθώς του το είχαν κάνει δώρο το περασμένο έτος.

Ο πυροβολισμός αναμένεται να κριθεί ως «ατύχημα», ωστόσο, για ακόμη μια φορά η υπόθεση της οπλοκατοχής και οπλοχρησίας στις ΗΠΑ μπαίνει στο επίκεντρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ