Προσοχή, οι κλιματικές αλλαγές οδηγούν τις γυναίκες στην πορνεία! - iefimerida.gr

Προσοχή, οι κλιματικές αλλαγές οδηγούν τις γυναίκες στην πορνεία!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καταστρέφουν τον πλανήτη, προκαλούν λοιμούς με κόστος χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, αφήνουν άστεγες αμέτρητες οικογένειες... Τώρα, οι κλιματικές αλλαγές «χρεώνονται» κάτι ακόμη: πως οδηγούν τις γυναίκες στην πορνεία!

Μία ομάδα Δημοκρατικών Γερουσιαστών παρουσίασε σχετικό ψήφισμα στο Κονγκρέσο, υποστηρίζοντας πως οι κλιματικές αλλαγές αναγκάζουν τις γυναίκες να καταφύγουν στην πορνεία ώστε να αντιμετωπίσουν τη φτώχεια. Και για αυτό οι ΗΠΑ θα πρέπει να υιοθετήσουν ξεχωριστό πλαίσιο δράσης που θα απευθύνεται στις γυναίκες, στην αντιμετώπιση της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Σύμφωνα με το ψήφισμα, οι κλιματικές αλλαγές δημιουργούν «ανασφαλείς γυναίκες, με περιορισμένους κοινωνικοοικονομικούς πόρους που μπορεί να είναι ευάλωτες σε καταστάσεις όπως η σεξουαλική εργασία αλλά και ο γάμος σε μικρή ηλικία. Εξαιτίας αυτού, κινδυνεύουν να προσβληθούν από τον ιό HIV ή να αντιμετωπίσουν ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη».

Για αυτό το λόγο οι συγκεκριμένοι γερουσιαστές απηύθυναν στον πρόεδρο των ΗΠΑ έκκληση να «υποστηρίξει τις γυναίκες παγκοσμίως ώστε να προετοιμαστούν, να αναπτύξουν αντιστάσεις και να προσαρμοστούν στις κλιματικές αλλαγές»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ