Η σύλληψη του Psy για μαριχουάνα και άλλες κρυφές πτυχές της ζωής του σε ένα κόμικ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η σύλληψη του Psy για μαριχουάνα και άλλες κρυφές πτυχές της ζωής του σε ένα κόμικ [εικόνες]

O Psy έγινε κόμικ: Κυκλοφόρησαν τα πρώτα στιγμιότυπα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καθώς ο Psy συνεχίζει να βασιλεύει στην K-pop σκηνή, πλέον ο «Gentleman» γίνεται και πρωταγωνιστής σε ένα κόμικ που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη στις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα.

Σύμφωνα με το Ρόιτερς, το κόμικ έχει τίτλο «Fame: Psy» και παρουσιάζει τις δοκιμασίες και τις ταλαιπωρίες του Νοτιοκορεάτη σταρ στο δρόμο προς το διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα και την παγκόσμια δόξα

Ντυμένος με το διάσημο πλέον μαύρο γυαλιστερό κοστούμι που φορούσε στο βίντεο του «Gangnam Style» ο Psy πετάει στον ουρανό, ανατινάζει την άσφαλτο και κάνει τον κλασσικό χορό «ιππασία» του Gangnam Style

To «Gangnam Style» που ανέδειξε τον Psy με περισσότερες από 1,5 δισεκατομμύρια προβολές, είναι το επίκεντρο της ιστορίας του ήρωα.

«Ήταν το τέλος του καλοκαιριού του 2012, όταν ένας ελάχιστα γνωστός ράπερ από την Ασία ανεβάζει το βιντεοκλιπ του στο YouTube και απέκτησε τεράστια φήμη» αναφέρεται στο κόμικ

«Κοντόχοντρος με δυναμική σκηνική παρουσία που τραβάει την προσοχή, ο Psy δεν είναι ο τυπικός ποπ σταρ» γράφει η λεζάντα.

Το 26 σελίδων κόμικ ήταν μια κοινή προσφορά από τον αμερικάνικο εκδοτικό οίκο Bluewater Productions και της Νοτιοκορεάτικη εταιρία «able»

Ωστόσο δεν είναι όλα ιδανικά στη ζωή του Psy: Το κομικ αναφέρει επίσης την σύλληψη του ραπερ το 2002 για κατοχή μαριχουάνας που τον έκανε να χάσει την κηδεία του παππού του.

«Κάπνισα κάτι που η χώρα μου απαγορεύει αυστηρά» δήλωσε ο Psy στο Star Magazine τον περασμένο Οκτώβριο.«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έκανα κάτι λάθος μέχρι που με συνέλαβαν. Να σου πω την αλήθεια, ήμουν 25 χρονών τότε, και ήμουν κατατρομαγμένος»

Μάλιστα δήλωσε ότι όταν οι γονείς του τον επισκέφθηκαν στη φυλακή αρνήθηκαν να πληρώσουν την εγγύηση για να τον βγάλουν έξω: «Η μητέρα μου είπε, "ήξερα ότι θα προκαλούσες προβλήματα" ενώ ο πατέρας μου μου έσφιξε το χέρι και είπε "Πάρτο σαν μία ευκαιρία να σταματήσεις το κάπνισμα" και στη συνέχεια έφυγαν».

Ωστόσο, την ίδια περίοδο ο παππούς του, υπέκυψε στην μάχη του με τον καρκίνο και ενώ ο Psy βρισκόταν ακόμα στη φυλακή: «Ήμουν πολύ κοντά με τον παππού μου. Δεν ήμουν εκεί στην κηδεία και θα το μετανιώνω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αγαπούσα πολύ τον παππού μου δεν μπορούσα να είμαι εκεί γι 'αυτόν όταν ήταν στο νεκροκρέβατό του.» δήλωσε σχετικά ο Psy

Δείτε αποσπάσματα από το κόμικ στις εικόνες που ακολουθούν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ