H Κωσταντίνα Σπυροπούλου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες] - iefimerida.gr

H Κωσταντίνα Σπυροπούλου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον άλλο ρόλο της, αυτό του μοντέλου, θυμήθηκε η Κωσταντίνα Σπυροπούλου για την νέα της φωτογράφηση σε μηνιαίο γυναικείο περιοδικό.

«Δεν υπάρχει κάποια συνταγή για να με κατακτήσει ένας άντρας. Γενικότερα πιστεύω στη χημεία των ανθρώπων. Έχω προσωπική ζωή, απλώς αυτή την περίοδο την έχω περιορίσει δίνοντας βαρύτητα στα επαγγελματικά μου και αυτό είναι που προβάλλω. Πάντως το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι η αξιοπρέπειά μου. Είναι κάτι που δεν θα θυσίαζα στο βωμό της καριέρας». Αυτό δηλώνει στο περιοδικό Celebrity η συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στο Μες στην Καλή Χαρά. Η οποιά και έχει προκαλέσει τσουνάμι σχολίων από την εμφανισή της στην αρχή της σεζόν και μετά.

H Κωσταντίνα Σπυροπούλου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες]  | iefimerida.gr 0
H Κωσταντίνα Σπυροπούλου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Συγκεκριμένα για αυτά τα σχόλια, η Ροδίτισσα επισημαίνει πως «Αισθάνομαι άβολα που κάθε τόσο μου προσάπτουν ότι ευθύνομαι εγώ που έφυγε η Ευαγγελία Αραβανή από την εκπομπή και μάλιστα ότι θέλω να γίνω η κεντρική παρουσιάστρια. Από την άλλη πλευρά, βέβαια, δεν έχω κανένα λόγο να απαντάω σε όλα αυτά προκειμένου να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Στην παρούσα φάση, αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι να πηγαίνει καλά η εκπομπή και να γίνομαι καλύτερη στη δουλειά μου».

H Κωσταντίνα Σπυροπούλου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

H Κωσταντίνα Σπυροπούλου σε νέα φωτογράφηση [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ