Χάνι ελ Κατίμπ, o παλαιστίνιος που θέλει να γίνει ο νέος Ελβις της Αμερικής [εικόνες & μουσικά βίντεο] - iefimerida.gr

Χάνι ελ Κατίμπ, o παλαιστίνιος που θέλει να γίνει ο νέος Ελβις της Αμερικής [εικόνες & μουσικά βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Μην εγκαταλείπεις» γράφει το τατουάζ στα χέρια του. Εχει το στυλ ενός Ταραντίνο στη μουσική, γιός Φιλιππιννέζας μητέρας και παλαιστίνιου πατέρα. Ο ήχος του καλιφορνέζου Χάνι ελ Κατίμπ είναι ένα μείγμα ροκ του 50, surf music, χιπ-χοπ και τζαζ. Είναι αστέρι στην Αμερική και ανεβαίνει με την ανεπανάληπτη μουσική του.

Γεννημένος το 1982 ανέμειξε με τον δικό του τρόπο το ροκ με την κουλτούρα skate και το αμερικάνικο punk του '80. «Η μουσική μου παιδεία έρχεται από τα βίντεο με skateboard, από το hip-hop, το punk rock, το funk και την jazz» δηλώνει ο ίδιος σε μια μεγάλη συνέντευξη στην εφημερίδα Liberation.

Στη σκηνή βγάζει μια νέα εκδοχή του Ελβις Πρίσλεϊ, η φωνή του βραχνιάζει και τα κορίτσια παθαίνουν ντελίριο. Ξεκίνησε με το άλμπουμ ροκ Will The Guns Come Out και είχε εντυπωσιάσει. Ηρθε από το πουθενά το 2010 και δεν χάλασε από την βιομηχανία της αμερικανικής μουσικής. Ενα μουσικό θαύμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ