Εκατομμυριούχος στάρλετ ξύρισε το κεφάλι και άρχισε να φωτογραφίζει το νέο της μπούστο [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκατομμυριούχος στάρλετ ξύρισε το κεφάλι και άρχισε να φωτογραφίζει το νέο της μπούστο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον αυτοκαταστροφικό δρόμο που χάραξε η Λίντσεϊ Λόχαν ακολουθεί πιστά η 27χρονη Αμάντα Μπάινς, γνωστή στο ευρύ κοινό ως σταρ του Nickelodeon. Μόνο που εκείνη πάσχει και από οξεία επιδειξιομανία.

Πέρασε τα γενέθλιά της μόνη στους δρόμους της Νέας Υόρκης, παπαράτσι την έχουν απαθανατίσει να κάνει μαριχουάνα μέσα στο βρόμικο αυτοκίνητό της και κάθε εβδομάδα κυκλοφορεί από ένα δημοσίευμα που τη θέλει να εμφανίζεται σε δημόσια μέρη (π.χ. γυμναστήριο, solarium) με αδαμιαία περιβολή και στόχο να προκαλέσει.

Η ίδια, που έχει να παίξει σε ταινία από το Easy Α του 2010, φαίνεται να μην καταλαβαίνει τίποτα από αυτά και να δηλώνει απλά πως είναι μια συνταξιούχος πολυεκατομμυριούχος με 300 εκ. δολάρια προσωπική περιουσία (σ.σ. τόση όση έχουν και οι αδελφές Όλσεν, με τις οποίες συγκρίνει τον εαυτό της) που θέλει την ησυχία της.

Εκατομμυριούχος στάρλετ ξύρισε το κεφάλι και άρχισε να φωτογραφίζει το νέο της μπούστο [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Το τελευταίο επεισόδιο στο σίριαλ του διασυρμού της περιλαμβάνει τις προκλητικές φωτογραφίες του εαυτού της (και μάλιστα με ιδιαίτερα «ενισχυμένο» στήθος) που έβγαλε και πόσταρε, προκειμένου να αλλάξει την δημόσια εικόνα της.

Εκατομμυριούχος στάρλετ ξύρισε το κεφάλι και άρχισε να φωτογραφίζει το νέο της μπούστο [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Λίγες μέρες μετά τις αντίστοιχες που την έδειχναν να ξυρίζει το μισό κεφάλι της ή τα βίντεο που πόσταρε όπου απλά κοιτούσε τον καθρέφτη του μπάνιου της.

Εκατομμυριούχος στάρλετ ξύρισε το κεφάλι και άρχισε να φωτογραφίζει το νέο της μπούστο [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Την ίδια ώρα που, σύμφωνα με δημοσίευμα του Radar Online, δικοί της άνθρωποι ανησυχούν γιατί -εδώ και μερικούς μήνες- η 27χρονη ζήτησε και κατάφερε να της ανοίξουν όλους τους λογαριασμούς της, που είχαν στηθεί ώστε να της προσφέρουν εισόδημα ως τα βαθιά γεράματα.

«Η Αμάντα έβγαλε πολλά λεφτά ως παιδί-σταρ, αλλά οι γονείς της φρόντισαν να μεγαλώσει ως ένα κανονικό κορίτσι. Πλέον έχει ζητήσει να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί και να ρευστοποιηθούν οι όποιες επενδύσεις. Αν συνεχίσει να ξοδεύει με αυτούς τους ρυθμούς, σύντομα θα καταλήξει άφραγκη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ