«Όταν φουντώνω, βάζω πολύ πάγο στους όρχεις μου», δηλώνει ο Τζέραρντ Μπάτλερ - iefimerida.gr

«Όταν φουντώνω, βάζω πολύ πάγο στους όρχεις μου», δηλώνει ο Τζέραρντ Μπάτλερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To κόλπο που χρησιμοποίησε προκειμένου να αντεπεξέλθει στο συνδυασμό ζέστης και υγρασίας που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του Olympus has fallen στην Λουιζιάνα αποκάλυψε ο 43χρονος Τζέραρντ Μπάτλερ.

«Είναι ένα κόλπο που έμαθα στα γυρίσματα του Timeline που έγιναν καλοκαίρι στο Μοντρεάλ. Όπου και πάλι είχε τρομακτική ζέστη. Απλά βάζω πάγο στους όρχεις μου. Τότε το κάναμε όλοι. Γεμίζαμε τα εσώρουχα μας με παγάκια. Δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω από την ζέστη. Ο ιδρώτας έτρεχε ασταμάτητα». Αυτό δήλωσε ο πάλαι ποτέ Λεωνίδας των 300 για τον «παλιομοδίτικο» τρόπο που βρήκε προκειμένου να καταπολεμήσει τις τροπικές συνθήκες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του Olympus has fallen.

Προσθέτοντας πως «Δεν νομίζω ότι κάνει καλό στο αναπαραγωγικό σύστημα. Αλλά σου φέρνει δροσιά σε όλο σου το σώμα. Και επιτρέπει στο μυαλό να συγκεντρωθεί σε αυτό που κάνεις».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέραρντ Μπάτλερ Timeline Olympus has fallen
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ