Ολοτσίτσιδο σουπερμόντελ βολτάρει σε βαγόνι τρένου σε ώρα αιχμής [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Ολοτσίτσιδο σουπερμόντελ βολτάρει σε βαγόνι τρένου σε ώρα αιχμής [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνοι έμειναν οι επιβάτες ενός βαγονιού του μετρό στο Ντίσελντορφ όταν είδαν ένα μελαχρινό μοντέλο να κυκλοφορεί ανάμεσά τους, φορώντας μόνο τα γυαλιά της και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Ενώ στο κορμί της ήταν γραμμένα με μαρκαδόρο όλα εκείνα τα είδη ρουχισμού (εσώρουχο, σουτιέν, φούστα, πουκάμισο) που ξέχασε να φορέσει.

«Η ριζοσπαστική γύμνια γίνεται η ασπίδα απέναντι στα στερεότυπα και επιτρέπει στον καλλιτέχνη να εξαφανίζεται πίσω από την τέχνη του».

Αυτό δήλωσε ο Ελβετός καλλιτέχνης Μίλο Μάιρ που ήταν υπεύθυνος για τη συγκεκριμένη -εξαιρετικά προκλητική- «επίδειξη» performance art με τίτλο The Script System και στόχο να ξυπνήσει τους επιβάτες και να τους βγάλει από τη ρουτίνα τους.

Το πιο εξωφρενικό είναι ότι, αν κρίνουμε από τις χλιαρές αντιδράσεις των υπόλοιπων επιβατών (όπως φαίνονται στο βίντεο που ακολουθεί), μάλλον δεν τα κατάφερε.

Και αυτό παρόλο που το μοντέλο έκανε άψογα τη δουλειά του, κόβοντας κανονικά εισιτήριο και περπατώντας στον σταθμό του μετρό με χαρακτηριστική αταραξία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ the sun Ντίσελντορφ The Script System Mίλο Μόιρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ