Καρεμπέ : Θα ήθελα να έχω γεννηθεί Έλληνας - iefimerida.gr

Καρεμπέ : Θα ήθελα να έχω γεννηθεί Έλληνας

karempe
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπερήφανος για την θητεία του στον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Γάλλος παλαίμαχος άσος Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος σε δηλώσεις του στη φιέστα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από την ομάδα τους Πειραιά, τόνισε ότι θα ήθελε να έχει γεννηθεί Έλληνας.

Ο Καρεμπέ, αποθεώθηκε ο οποίος αποθεώθηκε από τους φίλους του ΟΣΦΠ, δήλωσε στο Olympiakos TV: «Δεν μπορούμε να γεννηθούμε ξανά, δυστυχώς. Αν γύριζε ο χρόνος πίσω θα επέστρεφα ως Έλληνας. Ένα κομμάτι της καταγωγής μου να ήταν από την Ελλάδα. Θα το ήθελα πάρα πολύ. Και να παίζω για τον Ολυμπιακό. Προέρχομαι, βέβαια, από ένα άλλο μέρος, από ένα νησί, αλλά δεν έχει σημασία. Νομίζω ότι υπήρχε μεγάλη επικοινωνία ανάμεσα σε εμένα και τον προπονητή, τη διοίκηση, τον κόσμο. Για εμένα ήταν μαγική στιγμή εκείνη κατά την οποία ήρθα στην Ελλάδα, στον Πειραιά και είδα αυτό το υπέροχο λιμάνι. Αυτό το υπέροχο μέρος. Έφερα όλη την οικογένειά μου και ανακάλυψαν την Ελλάδα. Είναι πλέον κομμάτι της καρδιάς μου. Για εμένα ο Ολυμπιακός ήταν εξ αρχής ένας όμορφος τρόπος, μέσω του οποίου ανακάλυψα την πόλη του Πειραιά και της Αθήνας. Ανακάλυψα τους ανθρώπους, την Ελλάδα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ