«Μη βγάζετε φωτό το ξενοδοχείο, ενοχλούνται οι πελάτες» ζητάει με επιστολή του από τα ΜΜΕ ο σύντροφος της Μενεγάκη

Επιστολή προς τα περιοδικά έστειλε ο Μάκης Παντζόπουλος, σύντροφος της Ελένης Μενεγάκη, ζητώντας τους να σταματήσουν να βγάζουν φωτογραφίες το ξενοδοχείο του στην Ανδρο.

Η αιτιολογία του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου στην περιοχή Αχλα είναι ότι όλη αυτή η δημοσιότητα, με τους παπαράτσι να παραμονεύουν ανά πάσα στιγμή, ενοχλεί τους πελάτες του ξενοδοχείου που το προτιμούν ακριβώς για την ηρεμία και την επαφή με τη φύση που τους προσφέρει.

Ενώ σύμφωνα με τη Σάσα Σταμάτη, που σχολίασε την επιστολή στο Πρωινό Mou, ενοχλημένοι φέρονται να είναι και αρκετοί ιδιοκτήτες εκτάσεων γύρω από την Αχλα που έχουν καταφύγει μέχρι και στην αστυνομία προκειμένου να εμποδίσουν τους παπαράτσι να καταπατούν τη γη τους με στόχο να βγάλουν φωτογραφία τη Μενεγάκη να κάνει μπάνιο.

Η χρονική στιγμή που επέλεξε να στείλει αυτή την επιστολή ο Παντζόπουλος έχει να κάνει με την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Οταν δηλαδή οι φωτογραφίες της Μενεγάκη με μαγιό είναι κάθε εβδομάδα εξώφυλλο σε κουτσομπολίστικα περιοδικά.

Αν και η στάση της ίδιας της Μενεγάκη, που επιμένει να ανεβάζει μόνη της φωτογραφίες από την παραμονή της στο ξενοδοχείο ή την παραλία (προκειμένου να μην έχει νόημα να την κυνηγούν οι παπαράτσι) ίσως λύσουν αυτό το πρόβλημα έτσι κι αλλιώς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ