Ο Σπάιντερμαν καταζητείται στο Λος Αντζελες για ληστεία 6.000 δολαρίων - iefimerida.gr

Ο Σπάιντερμαν καταζητείται στο Λος Αντζελες για ληστεία 6.000 δολαρίων

Ο Σπάιντερμαν καταζητείται στο Λος Αντζελες για ληστεία 6.000 δολαρίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά η απόσταση για ένα σούπερ ήρωα από την καταπολέμηση του εγκλήματος στην παρανομία είναι πολύ μικρή, κάτι που αποδεικνύεται από το τελευταίο περιστατικό που θέλει την αστυνομία του Λος Αντζελες να αναζητεί τον Σπάιντερμαν για ληστεία ύψους 6.000 δολαρίων.

Την Παρασκευή ένας άνδρας ντυμένος σαν τον «Ανθρωπο – Αραχνη» έκλεψε 6.000 δολάρια από έναν τουριστικό πράκτορα στην Χόλιγουντ Μπούλεβαρντ, μέρος όπου παραδοσιακά μαζεύονται αρκετοί «κουστουμαρισμένοι» για να ποζάρουν για τους τουρίστες με αντάλλαγμα ένα μικρό χαρτζιλίκι.

Το αποτέλεσμα ήταν βέβαια η αστυνομία της πόλης να «μαζέψει» όλους όσους κυκλοφορούσαν ντυμένοι ως Σπάιντερμαν, αλλά κανένας δεν έχει αποδειχθεί ότι είναι ο ληστής.

Βέβαια το γεγονός ότι ο «Σπάιντυ» πέρασε στη σκοτεινή πλευρά έφερε και την κινητοποίηση των υπολοίπων σούπερ ηρώων, καθώς άλλοι άνθρωποι που ντύνονται σαν τον Σούπερμαν, τον Μπάτμαν ή την Κατγούμαν υποσχέθηκαν να περιπολούν στην διάσημη λεωφόρο μήπως και πετύχουν τον κακοποιό.

Τα περιστατικά «σούπερ ηρώων» που μετατρέπονται σε εγκληματίες δεν είναι σπάνιο φαινόμενο, καθώς το 2009 ένας ακόμη Σπάιντερμαν είχε επιτεθεί σε έναν περαστικό, το 2011 ο ... «Μπομπ Σφουγγαράκης» συνελήφθη για παρενόχληση δύο γυναικών, ενώ το Φεβρουάριο του 2012 είχε επικρατήσει χαμός έπειτα από έναν επικό καβγά μεταξύ της Κατγούμαν και του... Οζι Οζμπορν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ