Να... μεγαλώσει τη «Λεωφόρο» θέλει ο Παναθηναϊκός- Δεν εγκαταλείπει την αδειοδότηση - iefimerida.gr

Να... μεγαλώσει τη «Λεωφόρο» θέλει ο Παναθηναϊκός- Δεν εγκαταλείπει την αδειοδότηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού προγραμματίζει στο άμεσο μέλλον την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου Απόστολος Νικολαΐδης στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε στη διοικούσα επιτροπή πως το πλάνο θέλει την αύξηση να αρχίζει κατά τέσσερις χιλιάδες θέσεις, με τη χωρητικότητα του γηπέδου να φτάνει τις 20.000 θεατές.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ διευκρίνισε πως υπάρχει πλάνο για περαιτέρω επέκταση της χωρητικότητας, μέχρι τις 25.000 θεατές και ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες, για τα σχετικά έργα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΑΕ το «Απόστολος Νικολαΐδης» θα είναι έτοιμο προς χρήση μέχρι τις 15 Ιουλίου, συνεπώς εφόσον η ομάδα αγωνιστεί στην Ευρώπη και στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει σαν έδρα.

Παράλληλα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν εγκαταλείπει το πλάνο για την κατασκευή νέου γηπέδου στον Βοτανικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ