Απόψε η μάχη της «βασίλισσας» απέναντι στη Ντόρτμουντ- Έχει ξανακάνει την ανατροπή - iefimerida.gr

Απόψε η μάχη της «βασίλισσας» απέναντι στη Ντόρτμουντ- Έχει ξανακάνει την ανατροπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν αδύνατη φαίνεται η πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League, που υποδέχεται απόψε την Ντόρτμουντ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου.

Η «βασίλισσα» θέλει νίκη με 3-0 ή με 4 γκολ διαφορά για να φτάσει στον πρώτο της τελικό μετά το 2002 και να διεκδικήσει τον 10ο τίτλο της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι παίκτες κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθειά τους για μια ιστορική ανατροπή, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που θα αγωνιστεί κανονικά καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, να προσθέτει την τελική πινελιά στο δικό του μήνυμα: «Η δύναμή μας είστε εσείς».

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε την ευθύνη για τον ενδεχόμενο αποκλεισμό της Ρεάλ και έδωσε το σύνθημα: «Στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα».

Και όμως, υπάρχουν τρία παραδείγματα από το παρελθόν που δίνουν ελπίδες στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, αφού οι «μερένχες» έχουν ανατρέψει τα δεδομένα την τελευταία στιγμή και στο παρελθόν

Το 1985 απέναντι στην Γκλάντμπαχ, στην Κολωνία στις 30 Απριλίου 1986 και με το 3-0 με την Λεβερκούζεν στις 18 Μαρτίου 1998.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ