Απίστευτο-Οι Friends προέβλεψαν το facebook πριν τον Ζούκερμπεργκ - iefimerida.gr

Απίστευτο-Οι Friends προέβλεψαν το facebook πριν τον Ζούκερμπεργκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα χρόνο πριν έρθει η ιδέα στον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για το facebook, οι Ρος, Τσάντλερ και Tζόι το συζητούσαν ήδη.

«Το έχεις δει αυτό; Είναι το νέο σάιτ των αποφοίτων του κολεγίου μας. Είναι πολύ κουλ. Μπορείς να ποστάρεις μηνύματα για τον κόσμο και να πεις στους πάντες που είσαι και τι κάνεις». Έτσι ξεκινάει το πρώτο επεισόδιο του 9ου κύκλου των Friends (με τίτλο The One With The Memorial Service) με τον Ρος να εκθειάζει το νέο σάιτ του κολεγίου του, η περιγραφή του οποίου ακούγεται, κατά γενική ομολογία, πολύ κοντά σε αυτή του facebook.

Ο Τσάντλερ, όπως συνήθως, απαντάει σαρκαστικά «Ωραία. Κάποιος βρήκε ένα νέο τρόπο για να μοιραστώ με τον κόσμο ότι είμαι άνεργος και χωρίς παιδιά».

Το γεγονός ότι, όπως εύστοχα τόνισαν οι χρήστες του reddit, το συγκεκριμένο επεισόδιο προβλήθηκε ένα χρόνο πριν έρθει η ιδέα στο Μάρκ Ζούκερμπεργκ για το facebook, έχουν κάνει κάποιους να αναρωτιούνται κατά πόσο έτυχε να το παρακολουθήσει.

Η αλήθεια είναι ότι την εποχή εκείνη τόσο το Myspace όσο και το Friendster ήταν δημοφιλή. Αλλά οι σεναριογράφοι του Friends μιλούν συγκεκριμένα για ένα σάιτ που περιστρέφεται γύρω από τους απόφοιτους κολεγίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ