Ποια είναι η νέα βασίλισσα που ερωτεύτηκαν οι Ολλανδοί παρά το «αμαρτωλό» της παρελθόν [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποια είναι η νέα βασίλισσα που ερωτεύτηκαν οι Ολλανδοί παρά το «αμαρτωλό» της παρελθόν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υστερα από 33 χρόνια βασιλείας η 75χρονη Βεατρίκη παρέδωσε την Τρίτη στο Αμστερνταμ το θρόνο στο 46χρονο γιο της, που θα γίνει ο πρώτος βασιλιάς της Ολλανδίας από το 1890, όμως τα φώτα στρέφονται στη μελλοντική βασίλισσα Μαξίμα.

Ο γάμος τους είχε δυσαρεστήσει την ολλανδική κυβέρνηση, καθώς ο πεθερός του πρίγκιπα, ο οποίος δεν παραβρέθηκε στον γάμο, είχε αμαρτωλό παρελθόν λόγω της σχέσης του με τον δικτάτορα Χόρχε Ραφαέλ Βιντέλα.

Πολύ σύντομα όμως η πρώην τραπεζικός της Deutsche Bank αγαπήθηκε από το λαό αφού κατέρριψε το μύθο της απόμακρης βασιλικής εικόνας, με το 90% των «υπηκόων» να δηλώνει υπέρ της.

Υπέρμαχος η ίδια των δικαιωμάτων των gay, έχει προβεί ουκ ολίγες φορές σε δηλώσεις υπέρ της ισότητας των ομοφυλόφιλων και του δικαιώματός τους να παντρεύονται και να υιοθετούν παιδιά .

Αποτελεί fashion icon για τους Ολλανδούς που την παρατηρούν να ζωγραφίζει το «βασιλικό» στυλ με μοντέρνες δικές της πινελιές.

Η Μαξίμα δηλώνει ακόμη ερωτευμένη με το σύζυγό της, έπειτα από εφτά χρόνια γάμου και τρία παιδιά.

.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ