Εφυγε από τη ζωή η 23χρονη Φαίη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον φίλο της στη Νέα Μάκρη - iefimerida.gr

Εφυγε από τη ζωή η 23χρονη Φαίη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον φίλο της στη Νέα Μάκρη

Εφυγε από τη ζωή η 23χρονη Φαίη που ξυλοκοπήθηκε άγρια στη Νέα Μάκρη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχασε τη μάχη για τη ζωή η 23χρονη Φαίη από τη Νέα Μάκρη, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 25χρονο φίλο της τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Απριλίου. Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και καταζητείται.

Η 23χρονη Φαίη είχε τους τελευταίους μήνες δεσμό με τον 25χρονο και το βράδυ της Παρασκευής στις 5 Απριλίου είχε βγει να διασκεδάσει, ωστόσο κατά την επιστροφή το ζευγάρι τσακώθηκε και η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, αλλά ο 25χρονος την ακολούθησε και την ξυλοκόπησε άγρια, ενώ σε ένα από τα χτυπήματα, η κοπέλα χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου κι έπεσε αναίσθητη.

Ο δράστης την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποίησε την οικογένειά της,ωστόσο η ίδια η οικογένεια είπε στην αστυνομία ότι ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα των Συντακτών, η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ειδικό Ανακριτή που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης στις 8 Απριλίου, ωστόσο μέχρι χθες Μεγάλη Δευτέρα που πέθανε η 23χρονη Φαίη, ο δράστης παρέμενε ασύλληπτος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ