Έφυγε από την ζωή ο πρώην σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη-Η σταρ έδωσε το παρών στην κηδεία [εικόνες] - iefimerida.gr

Έφυγε από την ζωή ο πρώην σύζυγος της Ζωής Λάσκαρη-Η σταρ έδωσε το παρών στην κηδεία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο αντίο είπαν στον 78χρονο επιχειρηματία Πέτρο Κουτουμάνο συγγενείς και φίλοι στην κηδεία του που έλαβε χώρα την Παρασκευή στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας. Στην κηδεία παρεβρέθηκε η πρώην σύζυγός του Ζωή Λάσκαρη με την οποία είχαν μια κόρη, τη Μάρθα Κουτουμάνου.

«Καλό ταξίδι πατερούλη και παππού». Αυτό ήταν το συγκινητικό μήνυμά που έγραφε το στεφάνι που κατέθεσε η εγγονή του Πέτρου Κουτουμάνου, Ζένια (κόρης της Μάρθας Κουτουμάνου από τον γάμο της με τον Βλάσση Μπονάτσο).

Ένα από αυτά που, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, ξεχώρισαν μαζί με το αντίστοιχο της κόρης του Μάρθας που ήταν κοινό με τους τρεις γιους του (Γιώργο, Αντρέα και Σταμάτη) που απέκτησε από τον δεύτερο γάμο του.

Η κηδεία έλαβε χώρα την Παρασκευή με τον 78χρονο επιχειρηματία (σ.σ. που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας λόγω του εγκεφαλικού που είχε πάθει) να οδηγείται στην τελευταία του κατοικία που ήταν ο οικογενειακός τάφος. Ο ίδιος στον οποίο το 2004 είχε ταφεί και ο γαμπρός του, Βλάσσης Μπονάτσος.

Στην κηδεία έδωσε το παρών και η Ζωή Λάσκαρη η οποία συνοδευόταν από τον νυν σύζυγό της Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την κόρη τους Μαρία- Ελένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ