Ο Καρλίτο φεύγει, ο Βενγκέρ έρχεται; - iefimerida.gr

Ο Καρλίτο φεύγει, ο Βενγκέρ έρχεται;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εχουν περάσει 17 χρόνια από το μνημειώδες «Arsene who?» των οπαδών της Αρσεναλ στην είδηση πρόσληψης του Βενγκέρ.

Ο Αλσατός από άγνωστος έγινε ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία του συλλόγου, αλλά πλέον δεν αισθάνεται πολύ άνετα στο Emirates, αφού οι οπαδοί του χρεώνουν πως η ομάδα δεν είναι πλέον ανταγωνιστική.

Αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Παρί Σεν Ζερμέν για να επαναπατρίσει τον Βενγκέρ τώρα που θεωρείται δεδομένο ότι ο Κάρλο Αντσελότι φεύγει από το Παρίσι. Η Le Parisien, μάλιστα, προ ημερών είχε ρεπορτάζ σχετικό με την επικείμενη... μεταγραφή του «Καρλίτο» στη Ρέαλ Μαδρίτης απ' όπου μάλλον φεύγει ο Ζοσέ Μουρίνιο σε αυτό το ντόμινο προπονητικών αλλαγών.

Οι Καταριανοί ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν που επιστρέφει στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 1994 θεωρούν πως η πιο ενδεδειγμένη λύση είναι ο Αρσέν Βενγκέρ. Το συμβόλαιο του Αλσατού με την Αρσεναλ λήγει το 2014, αλλά οι Αραβες δεν καταλαβαίνουν από τέτοια, ούτε από χρήματα. Φέρονται, λοιπόν, να έχουν την πρόθεση να εξαγοράσουν τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του Βενγκέρ για να τον φέρουν μια ώρα αρχίτερα στο Παρκ Ντε Πρενς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ