Δημοσιογράφος γλίτωσε από το μπαλάκι του μπέιζμπολ και έγινε... διάσημη [εικόνα] - iefimerida.gr

Δημοσιογράφος γλίτωσε από το μπαλάκι του μπέιζμπολ και έγινε... διάσημη [εικόνα]

Δημοσιογράφος γλίτωσε από το μπαλάκι του μπέιζμπολ και έγινε... διάσημη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγιο είχε κυριολεκτικά η δημοσιογράφος Κέλι Νας, που βρέθηκε για τις ανάγκες του ρεπορτάζ στο θρυλικό γήπεδο «Fenway Park» της Βοστώνης και θέλησε να βγάλει μια φωτογραφία τον εαυτό της.

Η ρεπόρτερ που καλύπτει τα θέματα των Τάμπα Μπέι Ρέιζ στο κανάλι FOX, ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία για να τη δείξει στην οικογένειά της -μιας και κατάγεται από την πόλη. Μόνο που εκείνη την ώρα η ομάδα έκανε προπόνηση στα home runs κάτι που σημαίνει ότι φεύγουν μπάλες με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς την εξέδρα.

Μάλιστα, ένα τέτοιο χτύπημα είναι ικανό να στείλει έναν άνθρωπο στο νοσοκομείο, δημιουργώντας του ακόμα και σημαντικά προβλήματα υγείας.

Από ένα τέτοιο χτύπημα γλίτωσε παρά... τρίχα η ξανθιά δημοσιογράφος, χάρις σε ένα dvd που είχε στην τσάντα της, στο οποίο χτύπησε η μπάλα, με την Κέλι Νας να αποτυπώνει και τη στιγμή στο φωτογραφικό της φακό.

Δημοσιογράφος γλίτωσε από το μπαλάκι του μπέιζμπολ και έγινε... διάσημη [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Έχει ιδιαίτερη σημασία επίσης, ότι το συγκεκριμένο dvd έχει τίτλο «Angels in the Outfield» και έχει ως υπόθεση την παρουσία αγγέλων σε ένα γήπεδο μπέιζμπολ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ