Βαριά καμπάνα από την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Βαριά καμπάνα από την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό

Βαριά καμπάνα από την Ευρωλίγκα στον Παναθηναϊκό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τους οπαδούς του θα δώσει τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της επόμενης χρονιάς στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, καθώς ο αθλητικός δικαστής τον τιμώρησε τόσο για τα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, όσο και για τα... χρωστούμενα των προηγούμενων ετών.

Συγκεκριμένα, για τα δύο παιχνίδια με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ για την προημιτελική φάση της Ευρωλίγκα, οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 60.000 ευρώ και μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, ο αθλητικός δικαστής της Ευρωλίγκα, λαμβάνοντας υπόψιν τα συνεχόμενα επεισόδια στο ΟΑΚΑ, που έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια, επέβαλε πρόστιμο 40.000 ευρώ και τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο.

«Όλες οι φιλοξενούμενες ομάδες πρέπει να παραδεχτούν, ότι όταν έρχονται στην Αθήνα, είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσουν αντιαθλητικές συμπεριφορές από κάποιους θεατές, καθώς και ενοχλήσεις κάθε τύπου», ανέφερε ο αθλητικός δικαστής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ