Η νέα μεγάλη αποκάλυψη της Apple δεν θα είναι κάποιο γκάτζετ τύπου iPad ή iPhone - iefimerida.gr

Η νέα μεγάλη αποκάλυψη της Apple δεν θα είναι κάποιο γκάτζετ τύπου iPad ή iPhone

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κατά πάσα πιθανότητα θα ακούσουμε γι' αυτό στο Worldwide Developer Conference (WWDC) που θα λάβει χώρα από τις 10 μέχρι τις 14 Ιουνίου και δεν θα είναι κάποιο νέο high-tech μαραφέτι...

Αλλά ένα νέο πακέτο software, το οποίο δεν βλέπουν την ώρα οι κατασκευαστές εφαρμογών και λογισμικού για τα προϊόντα της Apple να αποκαλύπτεται μπροστά τους.

Μάλιστα, η παρουσίαση της Apple στο εν λόγω event αναμένεται να είναι αυξημένου ενδιαφέροντος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς μέχρι στιγμής η εταιρεία είχε ως προτεραιότητα την υλοποίηση και των τελευταίων προϊόντων που είχαν εγκριθεί από τον αείμνηστο Στιβ Τζομπς.

Το νέο πολυαναμενόμενο λογισμικό όμως σηματοδοτεί άτυπα, αλλά επί της ουσίας τη νέα εποχή με τον Τιμ Κουκ στο τιμόνι της εταιρείας.

Από φέτος και για τα επόμενα χρόνια, ο νέος CEO της Apple με την ομάδα του θα αναλάβουν να δώσουν σάρκα και οστά στο δικό τους όραμα για το μέλλον της τεχνολογίας.

Και όλα θα ξεκινήσουν από το ερχόμενο WWDC...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ