Μπαίνει και στις... ειδήσεις η Google - Αγόρασε τη Wavii - iefimerida.gr

Μπαίνει και στις... ειδήσεις η Google - Αγόρασε τη Wavii

Μπαίνει και στις... ειδήσεις η Google - Αγόρασε τη Wavii
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εξαγορά της υπηρεσίας ροής ειδήσεων Wavii ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία Google, έναντι τιμήματος που φτάνει τα 23 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το BBC.

Η Wavii προσφέρει εξατομικευμένες ειδησεογραφικές υπηρεσίες στους χρήστες της με περιλήψεις των σημαντικότερων γεγονότων και μέσω της εφαρμογής οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν όλες τις σχετικές αναδημοσιεύσεις και σχόλια των ειδήσεων που τους ενδιαφέρουν από διάφορα blogs και το Twitter.

Σύμφωνα με αναφορές διαφόρων μέσων μαζικής ενημέρωσης, για την απόκτηση Wavii ενδιαφέρθηκε έντονα η Apple, η οποία επιθυμούσε να ενσωματώσει την υπηρεσία στην τεχνολογία Siri, για τις «έξυπνες» συσκευές κινητής τηλεφωνίας iPhone.

Ωστόσο, η Google ήταν τελικώς εκείνη που κατάφερε να εξαγοράσει την Wavii, η οποία ιδρύθηκε πριν από ένα μόλις χρόνο από πρώην στελέχη της Amazon και της Microsoft πριν από μόλις ένα χρόνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Apple Google εξαγορά Siri Wavii ροή ειδήσεων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ